Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Thursday, 12 September 2013

1st appoiment O&G

Assalamualaikum wbt

2minggu lepas umie dah pergi jumpa Doktor Sara untuk dapatkan surat refer ke O&G HSB.Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancarnya.Masa scan,Doktor Sara bgtau rahim semuanya ok,xada fibroid,xda cyst.Mmg lega sangat.Dulu masa scan ada cyst kat ovari.Skrg dah ok.Tp xtahu lg mcm mana kat dalam sbb belum buat tvs..Tapi dah rasa lega.Mungkin ni sebab dah beberapa bulan makan suplement dari shaklee.Umie makan GLA complex & Alfalfa complex dari shaklee & mkn pati delima Gulsan.

Minggu lepas surat  refer dah dihantar kpd SIL n Ibu baby Danish dah tolong ambilkan tarikh appoiment iaitu pada 08/01/2014. SIL bgtau tarikh , terkejut juga sbb lambat lg.Pt SIL bgtau dia punya appoiment pun sama juga.Jadi bersabar je lah.Bgtau en.suami,dia xkisah sangat.En.suami ikut je.Jadi kitaorg relax je.

 Petang tadi SIL call bgtau ibu Baby danish tanya,nak x g jumpa dia kat O&G HSB setiap hari Rabu dalam bulan ni.Sbb dalam bulan ni dia ada kat klinik O&G.Bulan depan xpasti lagi kena kat bhgn mana.Jadi ada 2x lagi la dalam bulan ni.So,xpyh tunggu 08/01/2014 dah..Rsa mcm nak melompat je.Mana tak nya,dapat btl2 awal..Hehe..Tapi umie ckp kena tanya en.suami dulu.Sbb nak kena apply cuti kan.

Lepas 2,terus call en.suami,bincang punya bincang.Keputusan diambil,akan g jumpa Ibu baby danish pada hari rabu minggu terakhir 25 September 2013.Rabu minggu depan xboleh.Ada hal.. Lepas 2 ,cepat2 cal SIL untuk cormfirmkan tarikh dengan ibu baby Danish. Jadi appoiment telah ditukarkan ke 25 September 2013.
Alhamdulillah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...