Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Thursday, 5 September 2013

Tak ada cyst,tak ada fibroid

Assalamualaikum wbt

Hari khamis minggu lepas umie pergi jumpa doctor Sars kat klinik. Mulanya cadang nak pi sendiri je.Keluar awal senang sket..Lepas 2 jumpa member,umie ada tny pasal doktor Sara..Member ckp,xpyh susah susah hari Khamis mmg dia nak g klinik untuk antar darah.So ,dia ajak p dgn dia je..Semuanya dia uruskan.Dari ambil number,buat kad,timbang n sampai masuk jumpa doktor..Sampai kat klinik dah pukul 10.30. Orang dah penuh kat dalam klinik 2..Disebabkan member umie tlg, jadi dapatlah masuk awal.. Hehe.. Potong Q..Truk tol..Dah la tumpang p dgn kenderaan jabatan, potong  Q plak 2..Sabar je lah..

Masa jumpa dotor Sara ,sembang-sembang kejap.Doktor Sara tanya beberapa soalan.Lepas 2 doktor Sara nak scan..Apa yang happy nya. Lepas scan smua doktor Sara cakap,rahim semua ok..Xda cyst,xda fibroid..Mmg buat umie happy la..Dulu masa g scan doc cakap ada cyst..Skrg dah xda.. Tapi xbleh happy sngt...Itu baru scan biasa..Nanti baru nak g check secara menyeluruh di HSB..Surat refer pun dah dapat.Dah antar kat kakak ipar untuk dapatkan tarikh apoiment kat HSB..Ibu baby Danish yang tolong dapatkan tarikh 2..Masih menanti tarikh skrg ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...