Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Thursday, 6 September 2012

Aku....

Duduk sesaja ni...mula la nk online fb...Maklumlah time rehat..Tgh2 online nampak status member2 dah nak dapat baby...Sayu je rasa.Rasa cam nk nangis pun ada...Masing2 ckp pasal due masing2..Aku je blum dapat peluang nk jd mummy lg walaupun dah hampir 2 tahun kawin..Member2 baru je kawin dah lekat...Mungkin blum ada rezeki aku lg...Hanya orang senasib aku je yang faham...Aku tawu ramai lagi kt luar 2 yang kawin lg lama pd aku lum dpt baby lg...Itukan dugaan dari Allah...Bersabar..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...