Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Thursday, 13 September 2012

Bos dah marah

       Dah banyak hari tak update blog ni...Kt rumah xboleh nk update sbb broadbang xbayar lg...Terpaksa lah update kt tempat keje..Nasib baik line internet ok ,kalo tak langsung la tak boleh nk update.

        Hari ni tak tau la knapa,bos xda 2 minggu gi kursus..Br blik mlm tadi.Ari ni ble masuk pjbt abis smua kna smash.Malang btl la.Sepatutnya meeting pg tadi ,meeting biasa-biasa je.Meting nk sampaikan pesanan dr HQ je..Blik2 ada lak staf x masuk meeting..So,sesi berleter berjalan hampir 1 jam..Tahan telinga je la dengar.Padahal sorg dua je yg xmasuk td..Itulah kata pepatah "kerana nila setitik ,habis susu sebelanga".Sabo je la ye..Dah nasib badan.Hehe...Tadi bos cakap,hari isnin ni plak cuti dibekukan sbb nk buat persiapn terakhir sebelum "kp" datang.Jd kna la datang keje cam biasa.Baru je berangan nk blik kg minggu ni.Al maklumlah cuti 3 ari n kebetulan plak sama dgn cuti en,suami.So,cadang-cadangnya lepas zohor boleh la blik kg,sbb hari ni en.suami keje malah,eok kul 7 br blik.Mst nk tdo dl.Nampaknya xboleh la nk blik kg esok...

      Skrg time rehat boleh la relax..Jap gi nk kna edit buku program plak.Yg aku dh buat bos ckp ok,tp dia xnk background warna 2.Suruh tukar warna merah.So,td mula la menggoogle image cari wallpaper yang sesuai..Dah dapat beberapa gambar.Nnt suruh bos pilih sendiri yg mana dia nk,baru la aku buat semula.Xde la kna buat bnyk2 kali..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...