Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Thursday, 27 September 2012

Hari ini



Malam ni sekali lg umie keje petang(3ptg - 11 mlm).Kalu ikut jadual mmg keje petang pun.Dah cari orang utk ganti tetapi xda yang dapat ganti di sebabkan ada program luar hari ni.Bulan ni 2 kali kena keje petang.2 minggu lepas 1 kali n hari ni 1 kali lagi.

Balik pukul 11 mlm ni,dlm kul 11.45 baru sampai rumah.Jd,sementara nak tido 2 mmg pkul 12 lebih juga lah..Nk iron baju lg.Esok keje WP mcm biasa.Tp en,suami shif pagi(7 pg- 3 ptg pula.

Sambil dok sesaja ni mula la update blog n bermuka buku.Tapi xda yang best pun kt muka buku ni.Tah apa2 dorg update status.Umie je jarang2 sangat update status.Bukannya apa,tak tau nak update apa.Jadi biarkan je la mcm tu.

Sori la ye.Gambar kt atas tu xda kaitan pun dengan entry ni.Sj je nk share.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...