Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Sunday, 20 January 2013

Bestnye

Baru je post pasal en.suami call minggu lepas n pasat tengah tnggu call petang tadi..Apa yang dinanti-nanti dah menjadi kenyataan...bestnya...Baru je dapat panggilan dari en.suami beberapa minit yang lalu... Bahagianya rasa walau dapat cakap hanya 5 minit...Berbunga-bunga rasa hati ni...Apa taknya,en.suami cakap minggu depan dia dapat balik...Tapi cuma 3 hari je...Hari jumaat petang bertolak dari ipoh...Bus dalam pkul 5 ptg..Dalam kul 7 sampai la kat penang ni...Xsabar2 rasanya...Sambil2 tu sempat lagi wish happy birthday kat en.suami...Kali ke brapa tah...Sebelum dan selepas...Nak buat mcm mana,sebelum dan selepas je en.suami call... Tadi nak cakap panjang lagi,tapi ada roll call malam plak...Terpaksa la putuskan talian...Cakap kat en.suami,jap lg lepas roll call call ayg blik...Tp,en.suami ckp xbleh...Lepas roll call ada apa tah...So, ilove u abg...i love u syg...assalamualaikum wbt...babai syg...tut...tut...tut....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...