Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Sunday, 20 January 2013

tah ape-ape

Sebenarnya tak tawu nak post apa..Dah banyak hari tak update blog ni..Dah berabuk la nampaknya...Walaupun xupdate blog ni,tapi umie slalu je blogwalking blog member2 TTC..Sebenarnya hujung-hujung minggu ni memang boring duduk rumah..tak tawu nak buat apa...Semuanya dah buat pun masih boring lagi..Nak tido,mata ni plak xnak pejam..pusing kiri,pusing kanan pun sama juga...Last2 bangun g panas enjin moto en.suami n basuh kereta..Dah cantik sangat dah umie tengok..So,bg la dia mandi ptg td..baru la nampak comey skit.

19/01 adalah birthday en.suami.Tak tahu la kat tempat training ada sambut ke x...Harap ada yg wish...Happy birthday sayang...I love u so much..jd,tepat 12 malam 19/01 terus umie antar msj wish happy birthday,tapi no 2 off la pulak...Esok pg baru la msj delivered..tapi xde balasan pun.. Sabar je lah..
Minggu lepas en.suami ada call..Alang-alang en.suami call memang bergayut sakan la... Lebih kurang 20 minit jugak la cakap...Sambil cakap 2,sambil nangis...sambil gelak...semunya ada...huhu...Rindu sangat sama dia....Sebelum letak telefon mmg umie wish epi besday kat en.suami..Umie cakap kat en.suami,minggu dpn birthday abg,ayg wish siap2 ye...Minggu dpn xtau lg abg dapat call ayg ke tak...hubby ucap thanks syg...Abg sayang sangat kat ayg...i miss u syg...assalamualaikum....tut...tut...tut..

Ptg td ,basuh keta sambil tunggu kalau2 ada panggilah dari en.suami..Slalunya en.suami akan call hari Ahad ptg..Dalam pukul 6 lebih...Tunggu punya tunggu xde pape pun...Rasa sedih la jugak..Mmg berharap sngt dapat cakap ngn en.suami...Sabar je lah...Rindu pada en.suami mmg membuak2...Rindu sangat2...Xsabar nak tunggu en.suami balik.En.suami cakap dpat balik nnt..tp xtau lg dapat balik time maulud nabi@raya cina nnt..Tapi salah 1 dapat balik...Harap sangat2 en.suami dapat balik maulud nabi nnt...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...