Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Wednesday, 2 January 2013

Aku cemburukan kamu



Hari ni genaplah sebulan hidup berseorangan tanpa ditemani En.suami. Sesungguhnya diri ini amat merindui en.suami. Terasa begitu lambatnya masa berlalu..Penantian itu amat menyeksakan syg..Ayang rindu sangat kat abg..Kenapa lambat sangat masa berlalu..

Malam ni online fb..Tengah tengok wall ada nampak post dari member..3 orang umie skrg pregnant..Sorg 2 baru je kawin bulan lepas dah preggy,lg sorg kawin bln 5/2012 preggy 12 minggu n lg sorg kawin bulan 12 tahun 2011 br preggy 10 minggu..Semunya kawin selepas umie kawin.Umie pun tumpang gembira dengan berita ni dan sentiasa mendoakan kesihatan yang baik buat mereka..Namun terselit juga rasa cemburukan kawan2 umie..Sapa x cemburu kalau dah lama menanti kehadiran cahaya mata,tp belum dikurniakan Allah. Rasa sedih pun ada bila mengenangkan diri ni yang belum dikurniakan zuriat..

2 tahun menanti rasa dah cukup lama..Tapi bila tersedar,macam tak percaya je 2 tahun dah berlalu..Cepatnya masa berlalu..Umie tahu,kat kuar sana lebih ramai yang lebih lama menanti kehadiran zuriat..Semoga penantian kita semua akan berakhir tidak lama lagi dengan izin Allah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...