Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Friday, 26 April 2013

Hari-hari dengar Motivasi??

Assalamualaikum wbt...
Selamat malam..Sekarang ni dah dapat 1 hobi baru.Semua ni pun berlaku tanpa sedar..
Sejak 3 minggu lepass setiap pagi mesti tengok Motivasi Pagi di TV3..
Semuanya berkalu pun gara2 tv lama x on tv yg dalam bilik ni..Lepas 2 sj je on tv.
Lepas on tv tngk da motivasi pagi.Pukul 6.30-7 pg..Dah tngk utk yg pertama kali xde rasa pape minat lg.
Sekadar tengok je la.Sedar2 jam dah pukul 7 pg.Cepa2 nak  pergi keje cari remote control pun dah tak jumpa..Last2 terus tutup suis plug..Lepas 2 tiap2 pagi nak iron baju mesti kena on plug dl.
Bila on plug automatik tv pun on skali..Jadi sejak hari 2 memang xpernah off tv terus off suis je.
Bila on terus on tv je.Bila dah dengar lama2 mula la timbul minat nak dengar hari2..
Best jugak dapat dengar motivasi pagi,setiap pagi.
Sekurang2nya setiap pagi umie dapat motivasikan diri ini ketika otak masih fresh..
Buat kawan2 semua cuba lah dengar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...