Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Monday, 15 April 2013

kepada kekawanku perlu tengok

Petang tadi lepas balik keje sampai je kat umah buka tudung terus kemas bilik.Mana taknye kain penuh sebakul belum lipat...Pemalas betol la..Huhu...Lipat kain,simpan dalam almari n terus g solat.Kalau balik keje xbuat memang rasa malas sangat nak lipat kain.Jadi terus buat je la..Bila semua dah setle mula la on lappy cucuk broadband n on9 fb n BW.Tengok kat fb ramai share mcm2 video,isu politik la..Menyampah aku tengok..Sorry kalau ada yg terasa.Umie mmg xbrapa nak minat politik ni.Pakat lawan mengata last skali apa pun xdak ..Sambil2 dok tengok recent post.Ternampak 1 video yang di share oleh rakan TTC Zana Adieyza di fb miliknya.

Tajuk pun mcm biasa2 je."kepada kekawanku perlu tengok" .Tapi nak tengok juga..Sambil tengok video tu sambil airmata ni mengalir.. Sedih,sayu,,teringat arwah mak ayah.Lepas habis tengok terus je share n tag semua abg2ku,adik2 ku,adik2 iparku n teman rapatku..Buat pedoman n ingat mak ayah...Xboleh nak letak video ni plak.Ni link nye kepada kekawanku perlu tengok .Sebelum tengok sediakan tisu dulu yer..Xda yang menakutkan kat video ni.Cuma kata2 nasihat untuk beri kesedaran kepada kita semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...