Selamat datang ke blog saya..Segala apa yang terdapat dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian dari diri ini

Wednesday, 5 December 2012

Hari ke3-sedih & sunyi

05/12/12
Hari ni dah masuk hari ke 3 tanpa en.suami di sisi.Lambat lagi nak sampai dua bulan...Lamanya..Baru 3 hari dah rasa macam berbulan tak jumpa en suami..Apa nak buat ni?Tengok gambar pun tak boleh nak hilangkan rindu hati ini.Sabar je lah.

Hari ni kerja memang best sangat.Sebabnye xda orang kt tmpat keje.Ramai yang bercuti sebab malam tadi pergi even PICC putrajaya.Pagi tadi pukul 5 pagi baru sampai Penang.Jd pengarah bagi cuti hari ni untuk diaorang.Dan dalam pukul 11 pagi pula,separuh lg staf yang kerja wp pergi kenduri rumah penolong pengarah kat alor setar.Jadinya kat tempat kerja mmg xramai staf..Bos-bos semuanya xde..hehe...Disebabkan xde kerja jd pukul 1 lebih tengah hari tertido jap kat meja.pukul 2 suku baru bangun.tu pun sebab member masuk pjbt...Petang pula mengadap komputer je..sampai lah pukul 5..

Hari ni feeling dah semakin okey..Xde nangis-nangis dah.Dah mula dapat terima kenyataan...huhu  cakap je.dalam hati siapa yang tahu...Tadi pulak sharing-sharing dng adik ipar.Skrg dia kat UITM Sri iskandar. Kebetulan dia online td.Lega la sikit hati ni dapat sembang-sembang dgn adik ipar.Kalau adik ipar ada kat rumah lg best.Kiteorang selalu share-share story...Termasuklah hal ehem-ehem dia...boyfren dia la... jangan salah faham pulak..hehe...dan sekarang,layanz vokal bukan sekadar rupa.Saya suka dengar nadeera menyanyi...vokal yang mantap...layanzzzz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...